Antivirusbeveiliging (Eset)

Niet alle virussen zijn zo gemakkelijk te herkennen. U klikt op een link in een e-mail, probeert een plaatje te downloaden of opent net een verkeerd bestand. Voor u het doorheeft, zit er een virus op uw computer. Gelukkig biedt Digitalfix de ideale software om uw computer te beschermen tegen virussen..

Informeer naar welke beveiliging het beste bij u past. Wij kunnen deze beveiliging direct door u installeren!

Zakelijk leveren wij ook beveiligingspakketten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ESET Smart Security

De slimme oplossing om uw computer volledig te beschermen: antivirus, anti-diefstal, ouderlijk toezicht en meer. U heeft geen omkijken meer naar de veiligheid van uw computer.

ESET NOD32 antivirus

Voorkom vervelende virussen met deze razendsnelle antivirussoftware van ESET. Het programma scant elk document dat u downloadt of in uw e-mail opent in no time.

Eset Multidevice Security Pack

Verdeel de beveiliging op 5 of 3 PC’s, Macs en smartphones of tablets. Een apparaat vervangen? Voeg de licentie toe aan het nieuwe apparaat. Geen gedoe meer met het bijhouden van uw licenties. Alle computers en mobiele platformen beveiligd met één licentie.

ESET voor mobiel en Mac

Niet alleen uw Windows-computer, maar ook uw Apple-computer, smartphone en tablet zijn goed beschermd met de software van ESET. Bekijk de baanbrekende programma’s.